Najčešća pitanja

Ako na vaše pitanje nije odgovoreno na ovoj strani, ili ako želite dodatne informacije, molimo vas da nas kontaktirate putem telefona ili email-a, i biće vam odgovoreno u najkraćem roku.

Pitanje 1:

Stigao sam na aerodrom, i potrebno mi je neko vreme da preuzmem svoj prtljag i prođem potrebne procedure. Da li je čekanje vozača uključeno u moju rezervaciju?

Da. Aerodromska rezervacija uključuje i ''vreme čekanja'', tj. vreme koje vam je potrebno da dođete od vašeg aviona do automobila. To vreme iznosi 45 minuta.

Pitanje 2:

Kako da znam da je moje vozilo došlo? Kako da prepoznam mog vozača?

Za sve naše usluge, naš vozač će biti na lokaciji koja je dogovorena i u vreme koje je dogovoreno prilikom rezervacije. Ako ne nalazite vašeg vozača, jednostavno pozovite broj koji dobijate prilikom rezervacije i mi ćemo locirati vozača za vas.

Pitanje 3:

Kako se odnosite prema klijentima koji se ''ne pojavljuju'' ili kasne?

''Ne pojavljivanje'' se naplaćuje u potpunosti, kao da je usluga izvršena. Ako kasnite, čekanje se može uračunati u cenu. Da bi izbegli dodatne troškove, morate pozvati broj koji ste dobili prilikom potvrđivanja rezervacije ili nam poslati email čim saznate da ćete kasniti ili da je došlo do promena u detaljima vašeg leta.

Pitanje 4:

Šta ako moram da otkažem rezervaciju?

Rok otkaza za rezervaciju će uvek biti naznačen prilikom potvrde putovanja. Uopšteno govoreći, usluga ''iznajmljivanja na sat'' može biti otkazana 7 dana pre putovanja, a usluge vezane za aerodrom mogu se otkazati 24 sata ranije.

Pitanje 5:

Da li imate garanciju na uslugu koju pružate?

Jednom kada dobijete broj kojim se potvrđuje zaš prevoz, mi garantujemo da će vozilo biti na dogovorenoj lokaciji u dogovoreno vreme. Savetujemo da obratite pažnju i pažljivo proverite sve podatke koje ste uneli prilikom rezervacije, a ako primetite neku grešku potrebno je da nas u najkraćem roku o tome obavestite.

Pitanje 6:

Koliko unapred treba da rezervišem?

To stvarno ne možemo precizno reći. Potražnja za uslugama prevoza se razlikuje od dana do dana. Naš savet je da rezervišete što je pre moguće. Ako je moguće, savetujemo da rezervaciju obavite najmanje 24 sata pre nego što vam je usluga prevoza potrebna.